Happy challenge Geluksmomenten Zondag


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Zondag

Het beloofd een mooie dag te worden. De eerste kreten “Slivvenier is unne mestreechteneer: zuuch die zon!”*, vinden hun weg op social media. Het is ook een prachtige dag, als iedereen zich in zijn pakje hijst, krul ik me op in het hoekje van de bank. Mijn carnaval gaat niet door, vanwege een zieke in de club, maar ik ben niet een echte vierder. Het maakt niet zoveel uit. Mij maak je gelukkig met een goed boek, en geloof me, dat heb ik! Na wat aandringen van vriendlief kom ik met mijn kont van de bank. “Kom we gaan rennen”…

Soms valt het tegen soms van het mee. Met de zon op de snoet is het nog best warm. We lopen een prachtige nieuwe route. Voor ons schiet een konijn weg en een pony steekt zijn zachte neus door het gaas. In mijn oor hoor ik dat we 8km gelopen hebben, 10km is het doel. Nog 2km, kom op, ik kan het. We versnellen, het is zo lekker om te versnellen na 8km in dezelfde flow. Het lijkt alsof je vliegt. 9 km, nog even. De laatste km lijkt een eeuwigheid te duren. Ik gil en maak een vreugdesprong. Gehaald, 10 km! Ik ben een bikkel :D!

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje. Lees ook de geluksmomenten van vrijdag en zaterdag.

Namasté, Mirte

*God is een Maastrichtenaar, kijk die zon! (met carnaval, hét feest van het zuiden)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *