Happy challenge geluksmomenten Maandag


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Wakker worden zonder wekker, dat is toch heerlijk! Uitgeslapen en klaar voor een mooie dag.  Als ik beneden kom heeft vriendlief de verwarming voor me aangezet. Ik ben klaar om met een rete spannend boek op de bank te gaan zitten. Ik begin met een lekkere kop koffie, die ik eigenlijk al gehad had deze week. Och ja, ik bepaal de regels. En het mag van mezelf, dus…. Laat maar komen die extra vrije dag.

Binqy moet een schoon huisje krijgen en er moet nodig een berg strijk weggewerkt worden. Arme Binqy is gevallen, van het trappetje, maar had gelukkig niks aan zich. Hij is altijd zo schattig met verschonen. Hij springt op je, helpt het zaagsel te verspreiden, aaaah <3!

Het is toch een fijn gevoel wanneer alles gedaan is, wat gedaan moet worden. Het ommetje na het eten en een goed glas wijn. Dat maakt een luie dag extra fijn…

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje. Lees ook de geluksmomenten van vrijdagzaterdag en zondag.

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *