Happy challenge Geluksmomenten Dinsdag


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Al vroeg gaat de wekker. Ik moet eruit, want ik wil mijn boek uitlezen voordat ik ga werken. Nog anderhalf uur, het lukt! Wat een spannend boek! Je moet van goede huize komen om mij zo vroeg uit bed te krijgen, maar Karen Rose did it!

Vandaag heb ik een verkorte werkdag. Is weer eens iets anders en super gezellig. Lekker vroeg naar huis en dan de renschoenen uit de kast. Echt waar, na die 10km van zondag. Ik kan je mededelen, overal pijn. Werkelijk overal! Maar met pijn en al, hebben we er toch weer bijna 6km opzitten in een hoger tempo. Ik vind mezelf weer een bikkel! Lekker om weer te kunnen lopen na mijn werk, het is al veel langer licht. Je hoofd leeg maken, je overgeven aan het ritme. Na het rennen lekker eten en met een dekentje op de bank! Ik hou van dekentjes op de bank. Als mijn ogen al vroeg dicht vallen, gaan we naar bedje. Ik hou van mijn bedje…..

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje. Lees ook de geluksmomenten van vrijdagzaterdagzondag en maandag.

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

1 Comment on Happy challenge Geluksmomenten Dinsdag


  1. Merel Ruijgrok

    5 maart, 2014 at 12:22 (2 jaar ago)

    I nominated you for the liebster awards!
    http://merelruijgrok.blogspot.co.uk/2014/03/liebster-award.html#more

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *