Happy challenge Geluksmomenten Woensdag


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Vandaag weer vroeg het bed uit. Het is bijna licht als ik opsta! Als ik de gordijnen open, zie ik een hele grote zon, net boven de horizon. Wow, dat is mooi. Voordat ik vertrek maak ik een heerlijke lunchsalade. Een salade van spinazie, geitenkaas, appel, sperzieboontjes, pasta, studentenhaver en een dressing van olie en balsamico-azijn. Als dat geen traktatie is. Eigenlijk moet ik me haasten, want ik ben al laat. Maar doordat het vakantie is, is het rustig op de weg. Overal waar ik kom springt het stoplicht vanzelf op groen. Als dat niet boffen is?

Na mijn werk lekker bijkletsen met mijn liefste (ik heb er maar 1) zusje. En Spip natuurlijk, wat is hij gegroeid! Puppy’s worden veel te snel groot! Alle slaapstandjes van Spip worden natuurlijk met een oooh en een aaah bekeken en geanalyseerd. Wat is hij schattig! Hij kan al pootjes geven en af, en blijf en zit en….. oooh <3!

Bij thuiskomst nog even dit blogje typen en dan lekker naar bedje. Het was weer een fijne dag. Stom hoe zo’n normale dag toch bomvol geluksmomentjes kunnen zitten :). Ik sluit met een smile de dag af..

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje. Lees ook de geluksmomenten van vrijdagzaterdagzondagmaandag, en dinsdag.

Namasté, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

2 Comments on Happy challenge Geluksmomenten Woensdag


  1. Dina

    6 maart, 2014 at 07:49 (2 jaar ago)

    Heerlijk, zo’n salade om mee te nemen!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *