Happy challenge geluksmomenten donderdag


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

De allerlaatste geluksmomenten van deze happy challenge week! Ik denk dat ik de geluksmomenten er wel in zal houden op mijn blog, maar niet elke dag. Soms is er gewoon niet zoveel te beleven, zoals gisteren. Toch waren er wel geluksmomenten hoor. Lees maar mee…

Tijdens de koffiepauze hebben we tranen gelachen. Een collega had zo’n ontzettend grappig verhaal dat we allemaal onder de tafel lagen van het lachen. Verder heb ik een heel aantal patiënten goed kunnen helpen, daar doe je het tenslotte toch voor. En we hadden het gezellig onderling in het team. Dat maakt een werkdag extra leuk, ondanks dat het zo druk was en vermoeiend en… oh nee, positieve dingen :P.

Daarna ben ik sushi gaan halen, jum! Zo lekker. We hebben het ons goed laten smaken. En wat was het weer gisteren heerlijk! Jammer dat ik de hele dag binnen moest zijn, maar we hebben de zon in ieder geval goed kunnen zien. Het schijnt het weekend 18 graden te worden. Ik verheug me er nu al op!

Ik wens jullie allemaal alvast een super fijn weekend, vol zonneschijn, liefde en geluk. Maak er iets fantastisch van. Want ik heb wel geleerd afgelopen week, dat elke dag mooie dingen heeft, zelfs als het voelt als een rotdag. Kijk om je heen en geniet, leef je leven en groei.

Deze week komt er elke dag een stukje op mijn blog met mijn geluksmomenten van de dag. Dit is weer een onderdeel van de happy challenge. Die ik ondertussen al 7 weken volg! Ik vind dit super inspirerend. Het helpt mij om mezelf een spiegel voor te houden. Op zoek naar het mooie mens in mij. Doe je mee? Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Maak gerust een lijstje aan het einde van de dag in een schrift of notitieboekje. Lees ook de geluksmomenten van vrijdagzaterdagzondagmaandagdinsdag en woensdag.

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *