Het was genieten! (blogvriendinnetje en Teazone Maastricht)


4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 4 Flares ×

Buddha Teazone MaastrichtWaar een blog al niet goed voor is. Myrthe van Myrthe’s mind is naar Maastricht gekomen om mij, jawel mij, te ontmoeten. We spraken op een drukke plek af, want stel je voor dat het een grote akelige vent zou zijn?! Ik weet het, ik heb teveel thrillers gelezen. Maar gelukkig was ze een leuke meid. Ontzettend gezellig en het klikte meteen. We gingen high-tea’en bij Teazone in Maastricht. Een ontzettend gezellig zaakje vol thee en buddha’s. Ons geluk kon niet meer op, want wat wil je nog meer? Nou, een high tea! Zowel hartig als zoet werd ons voorgezet en we hebben gesmuld. Mocht je er ooit eens naar toe willen, eet 3 dagen van tevoren niet, want je bent te rollen naderhand. Maar wat was het genieten, elke keer een andere smaak thee, lekker eten en een leuke bediening. Het shop-plan lieten we varen, want we hadden zoveel te bespreken, alsof we elkaar al jaren kenden. Van hele persoonlijke dingen, tot hele algemene dingen. We zijn nog lang niet uitverteld, nog heel lang niet. We spreken zeker nog eens af. Waar een blog al niet goed voor is. Het is zo speciaal om mensen te inspireren, je eigen ei kwijt te kunnen en dan ook nog nieuwe mensen te ontmoeten.

Ik zeg, geniet van de foto’s, die zijn zeker de moeite waard, net als Teazone Maastricht. Een high tea kost €17,50 voor zowel hartig als zoet. Voor €12,50 heb je al een high tea met alleen zoete lekkernijen. Wel even reserveren van tevoren.

Namasté, Mirte


teazone Maastrichtfoto 38 foto 39

 

4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 4 Flares ×

3 Comments on Het was genieten! (blogvriendinnetje en Teazone Maastricht)


 1. Laura – What about her

  10 maart, 2014 at 16:23 (2 jaar ago)

  Wat een leuke blog heb je, ik kende je nog niet. Fijn!

  Beantwoorden


 2. Myrthe

  8 maart, 2014 at 09:30 (2 jaar ago)

  HET WAS SUPER LEUUUUKKKKK!!! Tot snel lieve meid!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *