(Blogs) In het zonnetje


2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

IMG_0264Het is niet te geloven, ik ben al 3 keer genomineerd voor een Liebster award. Een prijs voor beginnende bloggers om meer naamsbekendheid te krijgen en om degene achter de blog beter te leren kennen. Wat ontzettend leuk dat mijn blog zo gewaardeerd wordt door jullie! De eerste dame die me nomineerde was May, daarna volgde Myrthe en afgelopen week maakte Merel me blij. Echt super!

Nu hangen aan elke nominatie een berg vragen vast. Ik heb zelf een hekel is een groot woord broertje dood aan tags. Dus ik ga niet alle vragen van iedereen beantwoorden. Daarvoor in de plaats heb ik een tijdje geleden een spam je blog gedaan. Hierin zijn hele leuke blogs naar voren gekomen. Ik heb er 1 uitgezocht die benoemd zal worden in deze post en verder zet ik vandaag mijn favoriete blogs in het zonnetje. Jullie zijn dus niet perse genomineerd, maar zijn natuurlijk wel vrij om het als een nominatie op te vatten. Wees vrij en doe wat je leuk vindt, dat doe ik ook.

Vandaag in het zonnetje, geselecteerd uit “spam je blog”:

Mandy de Roo, ze heeft een prachtige site qua lay-out. Haar teksten zijn lekker weg te lezen. Ze is pas zelfstandig ondernemer, hoera! En ze is verslaafd aan reizen, lekker eten, yoga, hardlopen, lezen, schrijven, ontdekken, surfen, fotograferen, gek op vrienden en een heleboel andere dingen (hé, dat zegt ze zelf). Zeker de moeite waard om haar blog een bezoekje te brengen.

Ik ben zelf een trouwe lezer van de volgende blogs:

Myrthe’s mind. Myrthe is een vrolijke meid uit het zuiden des lands. Ze heeft een onwijs lief konijn genaamd Elisabeth. Ze start binnenkort met een opleiding Psychologie en schrijft over leuke hotspots, vintage, goedkope spulletjes, diervriendelijke producten en wat ze zoal meemaakt.

Dinastie. Dina is een ontzettend attente meid, die altijd een lief woord voor iedereen over heeft. Ze is een beetje gek en dat maakt haar blog heerlijk om te lezen. Wil je even lachen,dan zit je bij haar aan het goede adres. Een flinke dosis zelfspot en een paar heerlijke poezenbeesten, maken je dag weer goed.

Vijf koffie graag. Dit is de blog van Lisa. Ze houdt van schrijven en ventileert graag haar mening. Haar stukjes zijn altijd leuk om te lezen. Ze woont op het moment in Amsterdam maar blikt nog graag terug op haar tijd in Parijs. Haar teksten zijn niet in een hokje te plaatsen, dus bezoek haar blog eens en geniet.

Laura denkt. Laura oftwel Lauratius 😉 zit achter deze blog. Ze schrijft hoe ze denkt, althans dat maak ik ervan. Maar misschien is dat ook wel de bedoeling, anders noem je je blog niet zo, toch? Het leest in ieder geval heerlijk weg, haar hersenspinsels, fictie en leuke anekdotes. Even je verstand op nul en duik in de wereld van Laura, heerlijk.

En als laatste, maar zeker niet de minste, Paperboats. Aline schrijft niet over papieren bootjes, maar over alles wat ze leuk vindt. Fotografie en kringloopwinkels liggen haar nauw aan het hart. Haar foto’s en projecten zijn een lust voor het oog. En haar poekies (poezen) ploggen, om te gillen. Echt heel leuk.

Zo, nu heb je weer wat inspiratie om lekker te lezen in het zonnetje vanmiddag. Nogmaals bedankt dat jullie mijn blog zo leuk vinden. Ik vind het geweldig.

Namasté, Mirte

Ps. Namasté betekent ‘ik buig voor jou’ (als teken van respect). Heel toepasselijk in deze blog. Jullie zijn goed bezig dames, respect!

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

9 Comments on (Blogs) In het zonnetje


 1. Lisa

  9 maart, 2014 at 20:33 (2 jaar ago)

  Ik voel me vereerd dat ik hier tussen mag staan! Superleuk, dankjewel! 🙂 En wat gaaf dat je zo vaak genomineerd bent – ook al heb je een hekel aan tags, het blijft leuk 😉

  Beantwoorden


 2. Mandy

  9 maart, 2014 at 18:30 (2 jaar ago)

  Wat onwijs leuk, dankjewel! Heel lief. Heb je genoten van het zonnetje vandaag?

  Beantwoorden


  • Mirte

   12 maart, 2014 at 07:12 (2 jaar ago)

   Ik heb heerlijk genoten van het zonnetje. Stukje rennen, terrasje pikken, mmmmm doen mij maar meer van zo’n dagen.
   Mirte onlangs geplaatst…Ons Banana-taaltjeMy Profile

   Beantwoorden


 3. Andrea van Geenen

  9 maart, 2014 at 16:02 (2 jaar ago)

  Proficiat, wat gaaf! En heerlijk hè, dat zonnetje… Genieten! Liefs, Andrea

  Beantwoorden


 4. Lauratius

  9 maart, 2014 at 11:39 (2 jaar ago)

  Haha heel lief, dankjewel 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *