Puur


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

IMG_2192Puur, is een woord dat erg veel betekenis voor me heeft. Puur symboliseert voor mij, jezelf zijn, het moment accepteren zoals het is, maar ook gezondheid. Gezondheid?! Ja, gezondheid, pure voeding zonder toegevoegde rotzooi. Het is zo lekker en voelt goed. Ik ben geen doordraver, een meid dat met elk potje in haar handen staat om het te ontleden. Nee, zo ben ik niet, maar ik vind het wel belangrijk.

Yoga en hardlopen zijn voor mij ook puur. Eén zijn met je lichaam en met het moment. De flow, die je verder drijft dan je dromen kan. Alles loslaten wat de dag je gebracht heeft, mee gaan in je eigen kunnen, maar ook verder proberen te komen dan dat je geweest bent.

Puur is ook mezelf zijn. Mezelf een mooier mens maken. De mening van een ander van me afschudden. Een dag zonder make-up lopen en in een krulletje op de bank zitten met een kop thee. Gewoon omdat ik dat wil.

Puur, is trouwens ook mijn lievelings chocolade…

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

6 Comments on Puur


 1. Michelle

  22 maart, 2014 at 19:38 (2 jaar ago)

  Hoi Mirte, Leuke blog heb je! Ik heb je genomineerd voor de Liebster award :-).
  Kijk voor meer info op: http://www.somekindapretty.nl/?p=79

  Groetjes Michèlle

  Beantwoorden


  • Mirte

   22 maart, 2014 at 20:07 (2 jaar ago)

   Wat lief Michelle! Bedankt, voor het compliment!

   Beantwoorden


 2. Melissa

  22 maart, 2014 at 16:56 (2 jaar ago)

  Wat ben jij prachtig, zelfs puur. 🙂

  Beantwoorden


 3. Louise

  22 maart, 2014 at 11:54 (2 jaar ago)

  Puur is een mooi woord 🙂

  Beantwoorden


  • Mirte

   22 maart, 2014 at 18:55 (2 jaar ago)

   Vind ik ook, het zegt zoveel tegelijk

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *