Hieperdepiep hoera, hier en daar!


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

cadeauVandaag zijn mijn beide ouders jarig. Beide? Ja beide. Vroeger dachten mijn zusje en ik dat het zo hoorde. Dat alle ouders op dezelfde dag jarig zouden zijn. Zou wat zijn toch? Moet je een man vinden en dan moet je verjaardag ook nog matchen. Met gescheiden ouders is het overigens niet aan te raden. Maar anders is er geen probleem, lekker makkelijk! Samen feestje vieren, de kans dat je iemand vergeet te feliciteren is klein. Maar als het mis gaat, gaat het goed mis. Oeps… ooit wel eens vergeten, ja.

Het is de tweede verjaardag dat papa er niet meer is. Dus we vieren een verjaardag van mama hier op deze planeet en de verjaardag van papa in het universum. Geeft niet toch? Gewoon blijven vieren. Ik kijk naar boven en geef mijn liefste glimlach naar de opkomende zon “dag pap, proficiat met je verjaardag”. Ik neem de telefoon “dag mam, proficiat met je verjaardag”. Geen verschil, behalve dat het anders voelt. Je mist toch iemand. Al weet ik zeker dat hij hier is. “Fijn, pap. Fijn dat je er bent!”

Ik wens jullie allebei een fantastische dag toe. Pap, ik draag je kort bij me. En mam, we drinken ons er een lekker glaasje wijn op. We drinken op een lang en gelukkig leven, samen.

Hou van jullie!

Namasté, Mirte

Bron afbeelding

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

3 Comments on Hieperdepiep hoera, hier en daar!


 1. Mama

  3 april, 2014 at 22:26 (9 maanden ago)

  Wat lief, ik dank je en ook ik vergeet je papa niet, gescheiden of niet zoiets vergeet je nooit en je komt er niet om heen. Wij drinken inderdaad een glaasje en vieren samen de verjaardag van mij en van Ton en kijken samen naar je papa in de lucht die straalt in de donkere hemel. Hou van jou, dikke knuffel.

  Beantwoorden


 2. Myrthe

  3 april, 2014 at 09:37 (9 maanden ago)

  Gefeliciteerd en sterkte meid! Maak er een mooie dag van, ook voor je vader! 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *