1-jarig yoga jubileum


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

IMG_3863Auw, overal pijn. Yoga doet auw! Dat is de conclusie van de dag. Over je eigen grenzen gaan, is not done. Maar als je verder wil komen, moet je jezelf toch uitdagen. Gisteren was het hoog tijd, want ik had mijn 1 jarig yoga jubileum!

Hiep hiep hoera, Ohm, Shanti Shanti Shanti!

Blijkbaar vond mijn juf het tijd om me verder in een backbending (achterover buiging) te krijgen. Nu ben ik beter in achterover buigingen dan voorover buigingen. Altijd al geweest, trouwens. Zolang mijn hamstrings niet te ver hoeven te rekken gaan de yoga oefeningen prima. Maar oei oei, als deze in actie moeten komen. Het resultaat is elke week een gezonde spierpijn. Deze week heb ik spieren ontdekt waarvan ik het bestaan niet kende. En dat bij een backbending! Rugspieren…..auw.

Als je 1 jarig jubileum hebt, mag je blijkbaar ook niet meer stappen naar achteren, maar springen. Soepel, dus niet met 1 pootje en dan het andere pootje. Poeh, strenge juf! En niet meer de grond raken bij de plank (Phalakasana). Oef, wat een gekreun en gesteun, maar wij zijn bikkels. Welliswaar bikkels met spierpijn, but we did it!

IMG_3623

Ik wil nog zoveel leren. Kom maar op het komend jaar!

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

4 Comments on 1-jarig yoga jubileum


 1. vintagirie

  8 april, 2014 at 20:45 (8 maanden ago)

  Super cool zeg! Gewoon een jaar yoga, wauw!

  Beantwoorden


 2. Laura

  5 april, 2014 at 20:40 (8 maanden ago)

  Wauw, vet goed! Ga zo door zou ik zeggen

  Beantwoorden


 3. Myrthe

  5 april, 2014 at 18:02 (8 maanden ago)

  You go girl! Pijn is fijn, zeggen ze. Trekt wel weg hihi

  Beantwoorden


 4. Louise

  5 april, 2014 at 10:10 (9 maanden ago)

  Goed bezig 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *