Verlangen


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

VerlangenAngst is je ergste vijand. Verlangen je grootste vriend. Verlangen met hoofdletters. We weten wat we willen. Wie we willen zijn, wat we willen bereiken en waar we willen zijn. Maar weten we ook de weg ernaar toe? En is de weg die je bewandelt, de juiste weg? Ik zal niet beweren dat je gekozen weg makkelijk is. Ga uit van hobbels, maar blijf verlangen. Verlangen naar je nieuwe ik. Onderweg groei je vanzelf. Leer je van je eigen fouten. Je moet sterk zijn, maar je mag af en toe ook flink balen of verdrietig zijn. Maak je keuzes, al doen die soms pijn of zorgen ze voor grotere hobbels. Je bent op weg naar een mooiere versie van jezelf. Een nog gelukkigere versie. Iedereen streeft toch naar geluk?

Vergeet onderweg niet om je heen te kijken. Naar de mooie dingen op je route. Te genieten van een compliment. Te stralen alsof elke dag je laatste is. Vergeet niet lief te hebben. Vergeet ook vooral jezelf niet. Als jij van jezelf houdt, houden er nog meer mensen van jou.

Zorg ervoor dat je verlangens sterker zijn dan je angsten. Focus op wat je echt graag wil. Je verlangen zorgt voor lef. (voor positiviteit.nl)

Geniet en laat de angst achter je. Volg je hart. Neem jezelf bij de hand op weg naar zoveel moois….

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

1 Comment on Verlangen


  1. Louise

    9 april, 2014 at 22:17 (8 maanden ago)

    Mooi geschreven 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *