Cooliewoolie! Statistieken 5x over de kop


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Schermafbeelding 2014-04-06 om 14.57.57Wow, hoe cool is dat?! Als je er niks aan doet, je ineens meer dan 5x zoveel bezoekers hebt dan normaal. Ik ben jullie zo dankbaar. Ik voel me vereerd dat jullie zo geïnteresseerd zijn in mijn blogje. Een blogje vol persoonlijke verhalen, yoga, hardlopen en receptjes.

Natuurlijk kan ik nu een heel verhaal gaan ophangen dat ik voor mezelf blog en dat de aantallen er niet toe doen. Maar eerlijk is eerlijk, leuk is het wel. Ik blog zeker voor mezelf, want dat heb ik ook gedaan in tijden dat er maar een handje vol unieke bezoekers per maand waren. Maar als er dan zoveel mensen met plezier lezen en ook telkens terug keren. Dat vind ik echt fantastisch.

Ik kan mijn ei kwijt op mijn kleine stukje internet. Ik ben nog meer gegroeid het afgelopen jaar. Ik heb veel geleerd, van andere bloggers, maar ook alles zelf uitgezocht, van een website bouwen tot SEO. Er zit wat uurtjes werk in, maar alles met liefde.

Ik ben nog geen jaar bezig en ik vind het nu al geslaagd.

Dus lieve lezers, Namasté (ik heb respect voor jou en buig voor jou). Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

3 Comments on Cooliewoolie! Statistieken 5x over de kop


 1. Mirte

  12 april, 2014 at 09:22 (2 jaar ago)

  Bedankt meiden. Het is zeker leuk. Maar waar het vandaan komt??

  Beantwoorden


 2. Louise

  12 april, 2014 at 00:55 (2 jaar ago)

  Leuk zeg 🙂 Blijf ervan genieten!

  Beantwoorden


 3. Myrthe

  11 april, 2014 at 18:56 (2 jaar ago)

  Goed bezig meid!!! Super!!!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *