Opruim woede en herinneringen


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Renault 5Soms heb ik er last van. Alles MOET weg. Heb ik het langer dan 1 jaar niet gemist of nodig gehad? Hup! Weg ermee. Meestal is dat zo’n 2x per jaar. Dit duurt dan een paar uur en dan is het over. Met als gevolg dat je er een grote puinzooi van gemaakt hebt en dat je dan nog alles moet opruimen wat wel mag blijven. Oeps.

Afgelopen weekend was het weer zo ver. Vol enthousiasme begon ik te zoeken naar een fietssleutel die voor het laatst gespot was, mmmm, zo’n 9 jaar geleden. Ik vond van alles. De autosleutel van mij eerste autootje MET nummerbord. Hij ging naar de sloop. Ik heb toen tranen met tuiten gehuild. Ik was ontroostbaar, maar dat ter zijde. Ik kwam natuurlijk ook heel veel foto’s tegen. Oooh zo leuk! Met als gevolg dat je natuurlijk niet echt opschiet.

Dat soort spulletjes mogen natuurlijk nooit weg. Er zitten zoveel herinneringen aan. Uiteindelijk had ik alles wel in mijn handen gehad en geen fietssleutel te bekennen. Deze is zeker weg gegaan onder het motto één jaar niet gebruikt, weg ermee. Niet zo handig voor een reservesleutel.

Misschien volgende keer toch iets minder rigoureus…

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

2 Comments on Opruim woede en herinneringen


 1. Louise

  16 april, 2014 at 07:46 (8 maanden ago)

  haha ik herken het. Lekker herinneringen weggooien, maar daar kom ik later dan ook pas achter 🙂

  Beantwoorden


 2. Winnie

  15 april, 2014 at 11:49 (8 maanden ago)

  Zo’n Renault (van de foto) heb ik ook gehad! Perfecte auto, alleen jammer dat ie geen stuurbekrachtiging had. Mooie tijden waten dat, haha!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *