Vrolijk pasen!


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Vrolijk pasenWaarom een vrolijk pasen? Het is zalig kerstmis een een gelukkig nieuwjaar. Dat snap ik nog, maar een vrolijk pasen? Het heeft te maken met de wederopstanding van Jesus. Het feest van een nieuw begin.

Maar wie wordt er eigenlijk niet blij van pasen? Meestal goed weer, de lente in de lucht. Eitjes, nog meer chocolade eitjes. Lekker lang weekend. Ik weet wel waarom het vrolijk pasen heet!

Enne? Zie jij er op je paasbest uit? Huisje gepoetst, mooiste kleren aan? Of is het voor jou een lekkere rustige pyjamadag? Lekker uitslapen, rustig ontbijten en genieten van het zonnetje?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel met pasen heb. De chocolade eitjes, oké, die zijn onweerstaanbaar. Maar verder….. is het vooral een lekker lang weekend met de mensen waarvan je houdt. Rustig aan en lekker jezelf zijn.

Namasté, vrolijk pasen allemaal, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

4 Comments on Vrolijk pasen!


 1. Louise

  21 april, 2014 at 15:28 (8 maanden ago)

  Jij ook vrolijk Pasen! 🙂

  Beantwoorden


 2. Merdjelin

  21 april, 2014 at 09:21 (8 maanden ago)

  Wat een leuke post!! Jij ook vrolijk pasen! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award! Kijk op mijn blog voor meer informatie! xx

  Beantwoorden


 3. Laura

  20 april, 2014 at 17:36 (8 maanden ago)

  Vrolijk pasen! Ik heb nooit echt speciale kleren aan met pasen en ik heb er ook weinig mee. Alleen ik vind het gourmetten wel leuk. En hier in de regio zijn er paasvuren.

  Beantwoorden


 4. Petra

  20 april, 2014 at 13:18 (8 maanden ago)

  Ik heb ook niet zo heel veel met Pasen. Maar ik geniet wel van deze dag. Heerlijk ontbeten met croissantjes en een eitje, zo met de kids naar de dierentuin en vanavond gourmetten.

  Vrolijk Pasen!
  Petra onlangs geplaatst…Nieuw: korte verhalenMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *