Dagje Maastricht met blogvriendinnetje Myrthe


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Maastricht DominicanenkerkMaastricht, het blijft toch een stad van mijn hart. Geboren en getogen en een Maastrichtenaar in hart en nieren. Natuurlijk spreken we daar af om te lunchen en te shoppen! Meidenmiddag. Kletsen, heel veel kletsen. Lachen en nog meer kletsen. Het was weer knots gezellig! Thanks, Myrthe!foto 66

Lunchen bij TaarT in Maastricht

TaarT ligt op de hoek van de Helmstraat en de Grote gracht en is zeker een bezoekje waard. Ze serveren heerlijke thee, koffie en nog veel meer. Hun taarten, daar draait het natuurlijk om, maar ze hebben ook lekkere quiches. Die overigens erg gezond smaakt volgens Myrthe. Kun je niet kiezen uit al dat lekkers? Neem dan een zoete zonde, deze bestaat uit een proeverij van 4 kleine stukjes taart/ cupcake. Of reserveer een high-tea. Het interieur is ontzettend truttig, maar dat geeft wel karakter aan de zaak. Leuke bediening, kortom top!foto 45TaarT Maastricht

Meidenzaken

Lekker tutten bij Lush, waar we overigens erg goed advies kregen! Nagels laten lakken bij Ici Paris. Snuffelen aan geurtjes bij de Bijenkorf. Thee drinken bij Rituals en natuurlijk ook alles proberen. We stinken vast een uur in de wind met al die geurtjes, maar wij hebben ons geamuseerd! fotofoto 4

De Dominicanenkerk in Maastricht

Als je in Maastricht bent kun je niet weg, zonder de Dominicanen kerk gezien te hebben! Don’t forget it! Je moet ook langs de onze lieve vrouwenkerk, maar dat is een ander verhaal. Daar steek ik graag een kaarsje op. In de Dominicanenkerk zit een boekhandel. Zo mooi en pssst, achterin zit Coffeelovers! Op de een of andere manier kwamen we interessante boeken tegen. Als iemand ons dat kan uitleggen ;). Wij weten het niet.

foto 7foto 1foto 5

Oh en het is heerlijk met een medeblogger op stap. Alles vast leggen! En alles is blogvoer. En de buit van vandaag valt best mee toch?!

foto 2Kortom, het was gezellig. Eerlijk gezegd een top middag! Snel weer eens over doen.

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

6 Comments on Dagje Maastricht met blogvriendinnetje Myrthe


 1. Patricia

  30 april, 2014 at 07:39 (2 jaar ago)

  Dat ziet er gezellig dames!

  Beantwoorden


 2. Marah

  29 april, 2014 at 11:48 (2 jaar ago)

  Gaaf, die boekenwinkel! In Zwolle zit er sinds een jaar ongeveer ook een boekenwinkel (Waanders) in de Broerenkerk. Zo’n ontzettend mooie winkel, echt een aanrader als je ooit in de buurt bent!

  Beantwoorden


 3. Zoë-Amber

  29 april, 2014 at 11:26 (2 jaar ago)

  Hahaha, diezelfde scrub van Rituals heb ik gisteren ook gekocht!
  Goede keuze 😉

  En wat een leuke middag :O
  Zoë-Amber onlangs geplaatst…Beestachtige lenteMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *