Het kind in mij…


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

fotoLaat me niet los in de speelgoedwinkel. Gevaar! Ik loop alle kindjes om, op zoek naar alle lieve speelgoedmaatjes!

Echt waar, ik ben gek op tekenfilms. Ik kan dol enthousiast reageren op een tekenfilm en om de kleinste dingen de slappe lach krijgen (en dan 100x terug spoelen). Denk aan Monster inc. als hij met zijn kont over de vloer schuurt, of wanneer een vriendje van Finding Nemo (Fighting Nemo, zoals mijn mama zegt) van het koraal valt en het vol op het huilen zet. Dingen die een ander vast niet zal opvallen, maar waar ik van geniet.

Neem nou Stitch, mijn allergrootste vriend. Is hij niet schattig? En Nemo met zijn handicap (geluksvin), niemand is perfect. Jack, de baby van de incredibles met zijn superkrachten. Ze zijn toch geweldig? De figuren moeten een hoog schattigheids-gehalte hebben, maar ook wel stoer zijn. Dan ben ik verkocht.

En om maar te zwijgen van Mr. Jummie! Helemaal zelf gespaard met Sultana zegeltjes. Oké, mijn collega’s hebben me geholpen. En toen alle postkantoren afgestruind voor een Jummie! Gelukt! I’ve got him! YES! En dan met een big grijns de winkel uitlopen, vol trots met een Mr. Jummie onder de arm :D!

Ergens, ja ergens, zit toch nog het kind in mij. En ik kom er ook voor uit. Basta.

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

1 Comment on Het kind in mij…


  1. Mama

    2 mei, 2014 at 19:28 (8 maanden ago)

    Heerlijk toch dat kind in jou, lekker jong en vooral lekker uniek die Mitje van mij. We moeten in deze drukke maatschappij al hard meehollen en dat houd je vol om af en toe lekker weer kind te zijn met ook nog een huppeltje erbij. Hihi

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *