Niet dezelfde golflengte


2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

Sometimes a hug is all you need, to make you feel better!

Sometimes a hug is all you need, to make you feel better!

Heb je dat ook wel eens? Dat je niet op dezelfde golflengte zit met je vriend/ vriendin/ familie of wie dan ook. Dat je elkaar hoe dan ook niet begrijpt. Alsof je op een ander signaal uitzendt. Hoe erger je je best doet, hoe dramatischer het wordt. Wat je ook probeert, het loopt uit op ruzie.

Ja mensen, ook het leven van een blogger gaat niet altijd over rozen. Ook al probeer je nog zo positief in het leven te staan. Ooit komt er een moment dat ook jij machteloos staat. Gelukkig waait het altijd weer over. Geef je elkaar een knuffel en je stemt je golflengte weer op elkaar af. Gaat verder met je leven.

Toch is ruzie soms ook wel weer lekker. Je gooit eruit wat je dwarszit, je schreeuwt, je huilt, slaat met deuren en dan stilte. Op wat gesnif na. Heb je ook weer iets goed te maken. Want je gedrag slaat natuurlijk nergens op. Eigenlijk ging je ruzie nergens over. Je projecteert het altijd op mensen die kortbij staan en die je liefhebt. Vaak hebben die er niets mee te maken. Maar het is toch makkelijk om ruzie te maken met iemand waarvan je toch weet dat hij/zij je makkelijk vergeeft, je begrijpt en het je niet kwalijk neemt.

Aaah kop op, keep on smiling. Het leven is te kort om ruzie te maken!

Namasté, Mirte

Bron foto

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 2 Flares ×

2 Comments on Niet dezelfde golflengte


 1. Louise

  5 mei, 2014 at 14:22 (7 maanden ago)

  Herkenbaar inderdaad. Ik en mijn lief hebben gelukkig zelden ruzie en maken het snel goed, maar als we het hebben vliegen we ieder ook heel makkelijk naar een andere golflengte.

  Beantwoorden


 2. Lauriëtte

  4 mei, 2014 at 14:17 (8 maanden ago)

  Heel erg herkenbaar, hoewel ik ruzie nooit echt fijn vindt. Gelukkig heelt tijd weer alle wonden 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *