Vrijheid


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

10175016_799624573381096_7619887859190031194_nBevrijdingsdag, terwijl iedereen vrij lijkt te hebben, het zonnetje schijnt en iedereen vrolijk is. Heb ik mijn dag doorgebracht op het werk. Nu kan ik wel een heel zielig blogje gaan schrijven, maar dat past niet bij mij.

Al ben ik vanmorgen bijna aangereden door een of andere malloot. Was ik te laat op mijn werk. Zat iedereen al in vergadering toen ik aangekakt kwam en ik me niet zo lekker voel.

MAAR het was mooi weer vandaag. Ik heb geen vliegen doorgeslikt tijdens het fietsen. Ik heb even lekker kunnen uitwaaien. Heeft mijn Binqy een good-hair-day. Lig ik nu lekker op de bank met een kopje thee en vliegen er geen bommen en granaten om mijn oren.

Daar hadden we het tenslotte over. Hoe kunnen die mensen geleefd hebben? Zouden ze gelukkig zijn geweest, ondanks alle ellende om hun heen? Wat hebben veel mensen hun leven gegeven voor onze vrijheid. Bedankt kanjers! Ook al is het mijn dag niet, dankzij jullie kunnen wij leven.

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

3 Comments on Vrijheid


 1. Louise

  6 mei, 2014 at 19:05 (7 maanden ago)

  Mooi gezegd, ik was lekker thuis met bevrijdingsdag, veel in het Dagboek van Anne Frank gelezen :’)

  Beantwoorden


 2. Zoë-Amber

  6 mei, 2014 at 12:47 (7 maanden ago)

  Het was voor mij gisteren ook al zo’n rotdag – alles ging mis met de berekeningen voor mijn thesis en ik heb geen zon gezien. Hopelijk is vandaag een betere dag!
  Zoë-Amber onlangs geplaatst…BezorgstressMy Profile

  Beantwoorden


 3. Lisa

  6 mei, 2014 at 12:40 (7 maanden ago)

  Goed gezegd 🙂 Ik had gisteren trouwens toevallig ook een totale offday (waarop ik overigens ook weer de hele dag bezig was… ik ‘moest’ van alles, tenminste, van mezelf :P). Hopelijk heb je niet te veel last van die aanrijding!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *