Ik ben jarig!


6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 6 Flares ×

JarigHet is officieel, morgen word ik 29! OUWE BOK! Of ben ik een ouwe geit??? Naja, het komt erop neer dat ik tegen de 30 loop te hikken! Mijn 30e levensjaar. Toen ik klein was stelde ik me voor op mijn 30e (eigenlijk 25e) als mama met 2 (?!) kindjes. Werkte ik bij de Bart Smit en reed een ford KA?!

Wat kan een leven anders lopen! Ik heb geen kinderen en 2 stuks zal ik al helemaal niet redden voor mijn 30e ;). Ik rijd geen Ford Ka en werk al helemaal niet bij Bart Smit. Ik zou er niet aan moeten denken tussen al die krijsende kinderen. Oké, misschien is dat beeld ook niet helemaal reëel, want ik ben er al jaren niet meer geweest. En een Ford KA, no way! Al is een KNALGELE Alto ook niet echt een droomauto ;). Doe mij maar een leuke Audi A3 met dikke velgen. Maar dat even terzijde. <—Cadeau hint 😛

Ik ben dus jarig! Jaaaaaa! Hieperdepiep hoera! Bedankt alle lieverds die tot nu toe op mijn pad gekomen zijn. Jullie maken mijn leven speciaal! Ik vier mijn verjaardag vandaag al, omdat ik morgen moet werken. Voor het eerst in mijn leven, maar soms moet je eens iets anders doen dan dat je gewend bent!

Namasté, Mirte

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 6 Flares ×

5 Comments on Ik ben jarig!


 1. Jorien

  14 mei, 2014 at 11:29 (7 maanden ago)

  Nog van harte met je verjaardag! Hopelijk heb je een onwijs mooie dag gehad en hebben je collega’s mooi voor je gezongen ;)!

  Beantwoorden


 2. Sas

  14 mei, 2014 at 08:50 (7 maanden ago)

  Beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd 🙂

  Beantwoorden


 3. Lisa

  12 mei, 2014 at 12:38 (7 maanden ago)

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke werkdag 🙂 En geniet van je laatste jaar als twintiger hè?

  Beantwoorden


 4. Petra

  12 mei, 2014 at 10:47 (7 maanden ago)

  Gefeliciteerd! En 30 (+) is best een leuke leeftijd hoor. Je voelt er niets van.
  Petra onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

  Beantwoorden


 5. Saskia

  12 mei, 2014 at 07:27 (7 maanden ago)

  Hallo mirte,
  Proficiat met je verjaardag.
  Ondanks dat je moet werken wens ik je toch een fijne dag.
  Gr saskia

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *