Arm Blogje en gedachten op een rijtje


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Naked yogaOh arm blogje. Het heeft de hele week al geen aandacht gehad. Druk, ja druk, maar ook niet in de mood om te schrijven. Soms heb je dat, dat je gedachten telkens afdwalen naar hetzelfde onderwerp dat je bezig houdt. Vrolijk over iets anders schrijven zit er dan voor mij niet in. Vandaar even de “radiostilte”. Hoop niet dat jullie me al te hard gemist hebben!

Enfin, daar ben ik weer. Vol frisse moed sprong ik vanmorgen om 6.40 uur (!) uit mijn bedje. Tijd om naar de yogaschool te gaan. Om 7.00 uur stond ik op mijn matje. Even mijn gedachten ordenen of eigenlijk even geen gedachten hebben. Zo bezig zijn met mijn ademhaling en te genieten van de flow. Maar er was een hele grote MAAR. Afgelopen dinsdag hadden we een vervangende yoga juf. Een schat van een juf, maar auw! Ze duwde je echt flink in een asana en dat heeft me toch een spierpijn opgeleverd! Al was het stiekem wel heerlijk. Ik was mega flexibel dinsdagavond, maar de rest van de week natuurlijk niet. Met als gevolg dat ik vanmorgen zo stijf als een hark op de mat stond. Na een half uurtje ging het gelukkig beter. Ik was even al mijn zorgen kwijt. Om vervolgens met de zon op de snoet naar buiten te stappen en te genieten van een hele lange vrije dag. Lekker!

Namasté, Mirte

Bron foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

3 Comments on Arm Blogje en gedachten op een rijtje


 1. Claudia

  17 juni, 2014 at 20:28 (2 jaar ago)

  7 uur, wow dat is vroeg. Dan lig ik nog in mijn bedje.

  Beantwoorden


 2. Louise

  18 mei, 2014 at 15:41 (2 jaar ago)

  Haha fijn dat yoga jou die rust geeft 🙂

  Beantwoorden


 3. Myrthe

  16 mei, 2014 at 22:54 (2 jaar ago)

  En morgen lekker aan de sushi met Myrthe!! 🙂 ik ben ook even toe een boost positiviteit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *