Roadtrip USA West


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

USA 2014Terug van weg geweest! Na 3 weken, 5000km, hoogte en diepte punten, geluksmomenten, heel veel zon en kou, hoogtes, ruigheid en extremen ben ik terug uit de USA!

Het was fantastisch! Ik moest me echt even aanpassen. De steden met hun groot, groter, grootst waren totaal niet yoga. Ik werd overspoeld door de hitte, de zon, de waanzin in Las Vegas. De pure schoonheid en de ruigheid van de nationale parken. We hebben ontzettend veel gereden in een Jeep (die een omgebouwde Aygo bleek te zijn), later daar meer over. En ik heb vooral genoten.

We zijn begonnen in Las Vegas, de stad van de Casino’s, mega shopping malls, ja echt dames! Ondertussen heel wat dollars armer, van het shoppen niet van het gokken. Daar vond ik nu echt niks aan. 2 dollar ingezet, 1 dollar gewonnen en toen alles verloren. Toch een winst van 50% en een verlies van 150% ;). Nee het is niks voor mij. Het winkelen daarentegen verveelt nooit.

Daarna door naar Zion, Bryce, Capital Reef, Yellowstone, Canyonlands, Arches, Monument Valley, Mesa Verde, Antylope Canyon en tenslotte de Grand Canyon en Sedona.

Kortom een reis om nooit te vergeten. Ik heb dagboeken bij gehouden die ik zeker zal posten.  Dus ben je geïnteresseerd in onze reis! Blijf Lylag volgen :).

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *