Nieuwe yoga outfit


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Mannenwaarschuwing: dit is vrouwenpraat

“Oh je hebt een nieuwe yoga outfit van Lululemon”, roept de yogajuf enthousiast. Yes, die heb ik! Ik wist niet dat het een bekend merk was, maar ik was helemaal in mijn nopjes in deze fantastische winkel. Ik kwam hem tegen in Las Vegas.

En nu moet ik eigenlijk iets toegeven. Ik durf niet in een sportbh te yoga-en. Er zou niemand van opkijken. Niemand zou het ook iets boeien. Maar ik durf dat niet. Zo stoer als mensen dat wel durven!

En weet je waarom ik dat niet durf? Het rimpelt allemaal in bepaalde asana’s. Ik heb geen sixpack, ben ook niet dik, maar dat ziet er toch echt niet uit!! Althans, vind ik. En ik moet ernaar kijken. Dus doe ik het speciaal voor mezelf niet. Een goede sportbh vind ik ook belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat alles zakt als je op de kop staat. Nu valt er weinig te zakken bij mij, maar toch. En geen bh-sluitingen, dat is niet fijn als je moet rollen. Ik hoef het vast niet te hebben over luchtdoorlatendheid en dergelijke, dat spreekt voor zich. Dus met een hele waslijst aan eisen op zoek.

De volgende outfit is het geworden. Elegant, ik voel me er fijn in, comfortabel en het ziet er nog leuk uit ook. Dus kom maar op met de asana’s! Laat maar rimpelen. Ik ben er klaar voor.  Namasté, Mirte

LW1575S_0001_5 LW7975R_013552_2Lululemon is een fijne winkel, vol mooie spullen. En ze verzenden ook naar Nederland.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

1 Comment on Nieuwe yoga outfit


  1. Myrthe

    29 juni, 2014 at 23:12 (2 jaar ago)

    Meid, ik heb zo veel zin in donderdag! Heb je echt gemist! En ik wil ook op yoga! Bij jouw groepje hihi

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *