E-bike voor jonge mensen of toch niet?


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

trek-t500-plus-dames-lowstep-rich-aqua-pearl-white-2013_1Wij hebben een bewaakte fietsenstalling in de stad. Ik heb een elektrische fiets. Nu wil je natuurlijk niet dat er mensen met grijpgrage handjes je fietsje meenemen. 1 + 1 = 2. Dat snappen we wel toch? Mijn fietstje moet in die stalling.

Nu zal ik eerst even voor eens en voor altijd het elektrische-fiets-verhaal-is-voor-bejaarden uit de weg ruimen. Nee, een elektrische fiets is niet voor bejaarden. Zo, dat heb ik maar weer gezegd ;). Ik heb er genoeg van me altijd te moeten verdedigen. Zo’n fiets fietst heerlijk en het is best een eind naar mijn werk. Niet dat ik überhaupt een reden moet benoemen, maar toch voor de mensen die een reden eisen, tadaaa.

Nu is het feit dat mensen niet verwachten dat zo’n jonge, atletische griet een elektrische fiets heeft. Ook niet de mensen van de fietsenstalling. Met het gevolg, altijd ruzie. ALTIJD. “Juffrouw, juffrouw, deze plek is alleen voor elektrische fietsen”. Nu is dat niet zo erg, maar het betweterige toontje waarop. Als ik dan zeg dat het een elektrische fiets is, gaan ze het ook nog controleren. OMG, ik ben niet achterlijk!

Of, wat me afgelopen week gebeurde. Ik schoof een fiets een beetje op, omdat de hele plek voor elektrische fietsen vol was. “JONGEDAME”. Oh god, wat heb ik nu weer fout gedaan? “Wil je van de fietsen afblijven? Als ze omvallen, DAN kom jij aan het betalen, Jongedame”. Whahahha, ow sorry. <—- dat dacht ik alleen maar. “Waar moet ik mijn fiets dan zetten?”, vroeg ik. Gewoon in het rek, jongedame. DIT HIER is een plek voor elektrische fietsen. Zucht…..

Kortom, blijkbaar zijn elektrische fietsen heilig en toch echt iets voor bejaarden. Weer wat geleerd.

Namasté, Mirte

Bron foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

2 Comments on E-bike voor jonge mensen of toch niet?


 1. Myrthe

  1 juli, 2014 at 10:24 (6 maanden ago)

  Maar op scooters/bromfietsen rijdt toch ook iedereen? Ik snap je punt! 😉 en die mensen bij de fietsenstalling… Daarvan mag ik niet eens naar binnen zonder fiets. Stomme mensen.

  Beantwoorden


  • Mirte

   1 juli, 2014 at 19:25 (6 maanden ago)

   Inderdaad Myrthe! Dat was ik nog vergeten te vertellen. Ze houden gewoon niet van leuke meiden 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *