Zwart, wit of in the middle?


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_1853Aan mezelf…..

Emoties vliegen alle kanten op. Onzekerheid, woede, verdriet en ongeloof. Je bent geen in the middle meisje. Je gaat er met heel je hart voor, of niet. Dat weet je. Ben je heartless? Absoluut niet. Misschien doe je wel teveel met je hart. Misschien voelen mensen zich daardoor wel vastgebonden tot op het bot. Ben je fearless? Je weet zelf wel beter. Angsten houden je dagelijks in de ban. Wat je wel weet is dat je jezelf bent. Impulsief, enthousiast, je wil beschermen, fixen en je komt misschien wel sterker over dan dat je bent.

Maar lieve ik, hou je kopje op. Ontken het niet, je hebt het zwaar. Huil rivieren bij elkaar. Mis de goede momenten, zeg sorry tegen jezelf en de mensen die je pijn hebt gedaan. En zie het daarna vanuit een ander perspectief.

Moed brult niet altijd. Soms is het de zachte stem die aan het einde van de dag zegt: “Ik probeer het morgen opnieuw.”

En dat doe je. Droog je tranen. Rol je matje uit en doe een aantal zonnegroeten. Voel je spieren rekken, pijn is fijn. Fysieke pijn verdringt de mentale pijn. Adem, voel dat je leeft. Dit heeft je veel te veel energie gekost. Denk eens aan jezelf. Alleen als je van jezelf houdt, kun je anderen gelukkig maken. Verzamel de moed, die zachtjes fluistert; je komt er wel meid.

Namasté voor jezelf.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Zwart, wit of in the middle?


  1. Mama

    9 juli, 2014 at 21:02 (5 maanden ago)

    Lieve meid, je zit in de achtbaan en vliegt alle kanten uit, houd je goed vast, je beschermengel weet dat je het gaat redden. Tijdens de rit gaat niet alleen je lijfje alle kanten uit maar ook je ratio en emoties vliegen langs je mooie vlecht.
    Eenmaal aan het einde van de rit, kun je alles van je schouders afvegen, rug rechten, neus in de wind en zeggen ” ik ben Mirte en die zware klus heb ik overwonnen en ben ook nog sterker dan voorheen, ik ben trots op mijzelf”

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *