Een ‘vrije’ dag


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Dag 2 (32)De wasmand puilt uit, ik wil nog gaan yoga-en of hardlopen, het konijn moet verschoond, boodschappen moeten gedaan, het huis moet gepoetst, de tomatenplant moet gediefd, ik moet de yoga mailen, de fietsenmaker bellen en nog veel meer.

Ik open mijn mailbox en stuur een mail die mijn inzicht in mezelf kan veranderen. Een mail die betekent dat ik er klaar voor ben. Ik kijk op de klok en bel de fietsenmaker. Het is echt tijd voor een onderhoudsbeurt, mijn fietsje heeft er al 550km op zitten. Daarna scrol ik nog eens door mijn mails met een vlaggetje en neem de tijd om de mail van Geert te beluisteren. Als ik zijn Belgisch taaltje hoor, word ik weer helemaal rustig. Hij heeft me zoveel gebracht. En even zet hij met zijn filmpje over situaties interpreteren mij weer met beide benen op de grond. Kijk nog eens naar mijn to-do lijstje en realiseer me dat niets moet. Ik kom op een volslagen geniaal idee en vervolg met een glimlach mijn dag.

Ik zie wel wat het leven mij brengt. Ik kijk nog eens naar een quote die mijn collega me stuurde en besefte me dat het waar is.

Wat echt moeilijk is, en echt geweldig,
is opgeven om perfect te willen zijn
en beginnen met jezelf te willen zijn. (onb.)

Fijne zonnige dag allemaal!

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *