Gevecht met mezelf


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Yogamat MadukaVerslagen op mijn yogamat. Correctie: mijn nieuwe yoga mat. Ik vond dat ik wel een nieuwe mat verdiend had, na anderhalf jaar gestoeid te hebben op mijn 15 euro matje. Die ik overigens van mijn zusje gekregen had, dus hij had wel een emotionele waarde. Maar goed, op de nieuwe mat moet je nog steeds zelf yoga-en, vreemd, voor een mat van 70 euro ;).

Om terug te komen op het verhaal, compleet verslagen zit ik op mijn nieuwe mat. Na vijf zonnegroeten A en één zonnegroet B geef ik er de brui aan. Dan maar mediteren. Zittend, keurig in lotushouding. Ik houd het nog geen 2 minuten vol. Ik besluit te gaan liggen. Je moet toch lief zijn voor jezelf? Nou kom maar op. Twee minuten later…. ik bak er niks van. Ik besluit visualisatie te doen. Mmm, dat lukt me wel. Waarom dat wel, vraag je je af? Omdat het onderwerp me zo ontzettend bezig houdt. Ik plant een mooi nieuw zaadje tijdens nieuwe maan. Nu maar hopen dat het uit komt en dat het me goed doet.

Volg je hart, zegt Katja. En dat doe ik. Ik schrijf uit mijn hart, yoga, mediteer. Ik leef, ik leer en al bak ik er niks van. Ik weet dat alles een reden heeft. Ik groei als mezelf en spiritueel, een heuse groeispurt. En ineens valt me in……. waarom koos ik de naam Lylag, Live your life and grow? Was dit proces al lang ingezet en had ik dit zetje nodig om mijn ogen te openen en naar mezelf te kijken?

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *