Cadeautje voor mezelf


3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Susha

Laatst ontdekte ik via een winactie, Susha. Dit leuke bedrijfje dat uitgroeide van een standje op (rommel)markten tot een heuse eigen website (in aanbouw). Toen ik de armbandjes zag, was ik meteen verliefd. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden, voor ieder wat wils. Op hun facebookpagina kun je alle bedeltjes en armbandjes vinden. In de toekomst zul je deze terug vinden op hun website. Je kunt alle bedetjes en armbandjes naar hartelust combineren. Ik zocht een mooi lederen armbandje uit in de kleur jeansblauw. Een glitterbedeltje, een mintgroen bedeltje en een bedeltje met strass-steentje, maar er zijn ook toffe bedeltjes met teksten, zoals love of believe. Ook erg leuk te combineren!

Na een fijne mailconversatie met een van de twee dames, werd vol enthousiasme mijn armbandje voor mij op maat gemaakt. Je kunt de bedeltjes dus niet wisselen! De bedeltjes zitten los over het armbandje geschoven en kunnen door de dag een beetje schuiven, maar dat is niet storend. Het slotje is een handig klik-slotje, wat zeker niet vanzelf open gaat.

Het armbandje is verpakt in een stevige envelop, die prima door de brievenbus past. Als je de envelop opent, mag je meteen je leuke cadeautje uitpakken, of zo aan iemand te geven natuurlijk. Een mooi mintgroen zakje met kaartje en een bruin envelopje waar het armbandje in zit. Je ziet, dat de dames hun werk met liefde doen!

Ik zou zeker weer bij deze dames bestellen. Leuk om zelf te hebben en om cadeau te doen! Heb je ook al hun nieuwe zomercollectie gezien? Hebben!

Namasté, Mirte

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 3 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *