Zomerpaleis


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

asanas_2a Een van mijn favo liedjes van Rowwen Hèze, (WTF Rowwen Hèze, ja Rowwen Hèze), is Zomerpaleis. Dit liedje gaat altijd heel hard aan en wordt meegezongen. En het kan me lekker niks schelen. Laat dat bier maar vliegen, laat ze maar hossen, voor mij heeft dit liedje een andere betekenis.

Zomerpaleis,hier kan ik altijd naar toeElke dagals ik dat wilHier in mijn hoekhier ben ik altijd op reishier hangt geen klokHier is het stil

Voor mij staat het zomerpaleis voor geluk en rust. Voor hetgeen dat ik vind tijdens de yoga, tijdens mijn tijd met mezelf en als het lukt tijdens mijn meditatie. In mijn zomerpaleis kan ik dromen over mijn dromen. Zijn wie ik wil zijn. Mijn fantasieën de werkelijkheid laten worden. Niemand die oordeelt of veroordeelt. Geen angst om afgewezen te worden, geen angst, gewoon geen angst. Als ik naakt door het huis dans, gewoon omdat het kan. Ben ik wie ik ben. Om daarna weer de rol van vriendin, zus, dochter, collega enz. op me te nemen. Wil je weten hoe mijn zomerpaleis eruit ziet? Wit en licht. Gezellig en warm. Comfortabel en vertrouwd. (Nu weet je eigenlijk nog niks, hè?) En er mogen alleen maar mensen komen die speciaal voor me zijn, maar meestal ben ik alleen.

En maar denkenEn maar dromenOpnieuw beginnenHier in dit paradijsBlijven dromenBlijven hopenVoor altijd blijvenVoor altijd in mijn Zomerpaleis

Namasté, Mirte

De teksten zijn van Rowwen Hèze en zijn voor mijn lezers vertaald in het Nederlands. Mijn (eigen) zomerhuis is natuurlijk in het dialect ;).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *