Kopjes thee en glaasjes wijn


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

kruiden-theeZoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het rustig op het front. Althans het Lylag front. In real life vliegen me de kogels om mijn oren en maak ik lylag (live your life and grow) meer dan waard. Ik leef mijn leven, leer elke dag en groei. Soms vlieg ik keihard op mijn bek, maar vallen en opstaan hoort ook bij groeien. Met geschaafde knietjes en een hoop tranen vecht ik me erdoor.

Gelukkig heb ik heel wat vriendinnetjes die me bijstaan. Met kopjes thee en glaasjes wijn. Ik ben ze zo dankbaar. Ik ben sowieso dankbaar voor hetgeen wat me overkomt. Ik ben dankbaar voor de kans om te groeien, dankbaar voor de mooie jaren die achter me liggen. Dankbaar voor de toekomst, wat deze me ook brengen zal. En natuurlijk mis ik alles dat ik opgegeven heb, maar dit is nodig op het moment. Ik ben een sterke meid. Ik kom er wel uit.

Ooit schreef ik een stuk in mijn concepten. Please, vang me als ik val. Als ik het nu teruglees voel ik nog die angst om de sprong te wagen. En de sprong heeft me ook geschaafde knietjes opgeleverd, maar het was lang niet zo diep als dat het leek. Mede door de lieve mensen die me opvingen en die er voor me zijn.

Bedankt en Namasté, Mirte

Bron foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *