Follow your heart


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

And her heart told her..Nog even, Saturnus. Nog even en dan is hij conjunct met mijn Saturnus op het moment dat ik geboren werd. Ik voel hem, ik ruik hem, ik hoor hem, ik beleef hem, ik ervaar hem. Conjunct staan betekent dat 2 planeten (op een paar graden na) op dezelfde plaats staan in de horoscooptekening. Op dat moment versterken ze elkaar, een keerpunt.

Maar ik merk dat Saturnus al langer actief is in mijn relatiehuis. De planeet van de lessen. Ik krijg er een hoop. Ik worstel en stoei ermee, maar kom er sterker uit. Ik weet dat hij mij gaat verlaten, Saturnus. Althans in mijn relatiehuis. Het einde is in zicht. Nog even vol houden. Loslaten en vertrouwen hebben op een goede afloop lijken de belangrijkste lessen. Maar loslaten en vertrouwen blijken nog niet zo eenvoudig.

Loslaten is houden van, loslaten is vertrouwen met je hart, loslaten is geen angst kennen. Loslaten is accepteren wat je niet kunt veranderen. Doe dat maar eens, het is niet iets wat je ineens kan. Ik vind het vreselijk geen controle te hebben over een situatie. Maar ik heb inmiddels geleerd dat controle een angst is. Vertrouwen op een goede afloop is het enige dat je kunt doen. Wat de uitkomst ook mag zijn, het is goed.

Het is goed zo, wat er ook gebeurt. Let it go…

Namasté, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Follow your heart


  1. Merdjelin

    23 augustus, 2014 at 12:19 (2 jaar ago)

    Mooi geschreven!! x

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *