Hoop


1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

Hope, Hoop

Hoop doet leven. Ja, dat is zo. Want zonder hoop is er toch geen toekomst? Hoop maakt je sterk. Geloven met je hart. De strijd tussen ratio en emotie. Geloven dat je op het goede pad zit en hopen dat je je doel bereikt. Daar draait het toch om in het leven?

Gisteren schreef ik over loslaten. Het vertrouwen hebben dat het goed komt. Dat is ook hopen, nietwaar? Hopen kan iets afwachtends hebben, iets passiefs, maar hopen kan ook vertrouwen zijn. Vertrouwen in jezelf, in de toekomst, in je lot, in het universum. Alles heeft een reden en wat er ook gebeurt, het is oké.

Ik hoop, dus ik leef, ik voel, ik beleef. Ik groei en leer bij, elke dag weer. Langzaam komt de mantra weer boven drijven. I’m the light of my soul. I am bountiful, I am beautiful I am, I am. Alleen ik kan mezelf gelukkig maken. Ik heb ook genoeg geluk om te delen met anderen, mochten ze ervoor open staan. Ik ben zoals ik ben. Ik ben mooi zoals ik ben.

Met een grijns en gelukkig met mezelf sluit ik deze blogpost af. Ik hoop, dus ik leef.

Namasté, Mirte

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 1 Flares ×

2 Comments on Hoop


 1. Louise

  25 augustus, 2014 at 14:55 (2 jaar ago)

  Mooi geschreven. Gelukkig zijn is voor mij ook het belangrijkste dat er is!

  Beantwoorden


 2. Petra

  24 augustus, 2014 at 17:19 (2 jaar ago)

  Mooi! Je moet eerst gelukkig zijn met jezelf om echt intens geluk te ervaren.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *