Suikerspin


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

HFxG912DjuQKlein en onbegrepen, ja zo voelde ze zich. Ze was spontaan en enthousiast. Ze zag haar impulsiviteit als een kracht. Nieuwe wegen, nieuwe avonturen. Adem het leven in en uit. Geniet met volle teugen. Haar jurkje waaide in de wind, haar diadeem schoof steeds uit haar haren. Haar blauwe ogen fonkelden en ze genoot met volle teugen.

Ze wilde het zo graag. Waarom snapt niemand dat ze die suikerspin wil? Ja, hij is slecht voor je tandjes, maar ook lekker. Mierenzoet en plakt in je gezicht. Als je het netjes probeert te eten, zit je jurkje vol. Wat weten anderen nu van mijn suikerspin? Ze bedacht zich geen moment. Ze pakte de suikerspin en vervolgende haar weg.

‘Niet rennen, anders val je!’

‘Kan mij het schelen, ik volg mijn hart’ zei ze met een grote grijns.

Bron foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *