Volg je hart


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

ItItsStillOnYourMindItIsWorthTakingTheRiskMijn leven vliegt, mijn leven kruipt. Ik spring, ik buk. Ik lach ik huil. Op en neer, maar ik ben gelukkig. Gelukkig met mezelf en met mijn keuzes. Nieuwe ontmoetingen, nieuwe vrienden, mensen die op mijn pad komen en blijkbaar hetzelfde doormaken. Zo speciaal, zo onverklaarbaar. Als ik al niet geloofde in het universum, zal ik nu wel moeten :).

Risico’s durven nemen en de gevolgen aanvaarden, want ben je echt gelukkig of voel je je alleen comfortabel? Uit je comfort-zone, je hart volgen is een avontuur. Dat geldt voor alles, wat je keuze ook is. Laat je niet leiden door je angsten. Stap over de drempel en merk dat het echt niet zo eng is als dat je in eerste instantie dacht. Als je springt, staan er altijd mensen beneden om je op te vangen. Althans zo heb ik het ervaren. Vrienden die echte vrienden blijken te zijn, nieuwe mensen, nieuwe gebeurtenissen. Stel je hart open en neem je kans. Het is al het verdriet waard.

Namasté, Mirte

Bron foto

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Volg je hart


  1. Sara

    19 december, 2014 at 13:44 (2 maanden ago)

    Mooi geschreven. De uitvoering er van lukt me nog niet zo goed. Ik leer wel maar zo langzaam.

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *