Negatief of dankbaar?


10356336_784233524983707_6811673973175824537_nGevoelens, emoties, ratio. Waar doe je goed aan? Intuïtie, eigenlijk al vooraf weten wat er gebeuren zal, maar uiteindelijk toch hard gekwetst worden. Opstaan en doorgaan. Nog eens vallen, opstaan en doorgaan. Het is niet erg. Je leert ervan, ook al zijn het harde lessen.

Langzaam wordt steeds duidelijker wat ik wel en wat ik niet wil. Ik wil voor mezelf leren zorgen. Ik wil geen compromissen sluiten. Ik wil doen wat voor mij goed voelt. Ik wil rennen, vallen, dansen, huilen, zingen en weer opstaan. Net zolang totdat ik pirouettes kan draaien zonder duizelig te worden.

Vanmorgen bedacht ik me in de auto wat mijn positieve momenten waren van 2014. Ik kwam tot 2 momenten, maar nu ik erover nadenk zijn het er zeker meer. Ik scroll even door mijn FB en zie toch wel mooie momenten langs komen. Ook dit stukje:

Wanneer je verdrietig bent
Kijk dan opnieuw in je hart
En zie dat je huilt
Om wat je vreugde schonk.
Ik ben je dankbaar

Dus bedankt, alle mensen die me zoveel gegeven hebben. Meer dan jullie jezelf bewust van zijn. Het heeft me geraakt, het heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig was. Het zorgt er nu voor dat ik me zo voel, maar het is het meer dan waard. En mocht je mij ooit nodig hebben, ik ben er voor je.

Namasté, Mirte


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *