Universe


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Schermafbeelding 2015-01-21 om 15.26.08Totaal verbaasd leef ik mijn leven. Twee jaar geleden stond ik hier niet voor open. Ik pikte alle signalen niet op. Ik was niet zo spiritueel ingesteld als dat ik nu ben. Langzaam heb ik geleerd dat er meer op de wereld is dan ik kon vermoeden. Wat zeg ik, op de wereld? Er is een heel nieuw universum voor me open gegaan.

Er komen mensen op mijn pad. Totaal onverklaarbaar en ontzettend fascinerend. Ze geven me wat ik op dat moment nodig heb. Ze vertrekken ook zomaar of ze blijven hangen. Omdat de les nog niet geleerd is of omdat we elkaar nog nodig hebben? Waarom, is de vraag die een paar keer per dag langs komt. Wat moet ik hiermee, laat ik het gebeuren? Ja, waarom niet. Zien waar het uitkomt. Ik heb toch geen keuze. Alles gebeurd met een reden.

Ik mis ineens degene die me zoveel geleerd heeft, mijn soulmate. Degene die hetzelfde meemaakt, maar dan op zijn eigen manier. Ik heb behoefte om het te delen. Waarom lijkt degene die op mijn pad komt op diegene die me verlaten heeft? Waarom vallen puzzelstukjes op zijn plaats, waarom slaan de raderen hun tanden in elkaar? Geen idee wat er gebeuren zal, maar wat ik wel weet is dat het goed voelt.

De naam van mijn maatje staat op een poster en mijn oog valt erop als ik het over hem heb. Ik zet de föhn uit en op dat moment hoor ik net de laatste zin van een liedje. Sowieso is muziek speciaal voor me, altijd al geweest. Maar er gebeuren dingen die niet te verklaren zijn.

Mirte, je bent zoveel mooier als je lacht…..

Big grijns…..

Namasté

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *