Toekomst


6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 6 Flares ×

image

Op de bank. Totaal in mijn comfort zone. Verbazingwekkend hoe snel zoiets kan gaan. Van totale chaos naar rust. Rust, zover dat mogelijk is op dit moment. Wat een achtbaan, wat een leven. Hoe snel kunnen er dingen veranderen. Hoe snel kunnen puzzelstukjes vallen. Hoe snel slaan de tandjes van de raderen in elkaar. Hoe hard dat je het ook probeert te stoppen, het draait. Vanuit een diepe put nu het zonnetje op mijn smoel. Alles krijgt betekenis. Waarom dit allemaal moest gebeuren. Waarom dit alles nodig was. Om het heden te accepteren. Om te begrijpen wat er speelt. Om dingen te laten gebeuren en te laten zijn zoals ze zijn. Verzetten heeft geen zin. Er tegen vechten heeft geen zin. Zelfs vluchten heeft geen zin. Just breathe and see what happens. Soms moet je mensen laten gaan, omdat ze gewoon geen toegevoegde waarde meer hebben in je story of life. Dat betekent niet dat je ze niet mag of dat het slechte personen zijn. In tegendeel ze hebben je gemaakt tot wie je bent. Altijd dankbaar, altijd in je hart. Maar het is tijd om verder te gaan. Ze krijgen een plekje, een ereplaatsje. Super veel goede herinneringen. Maar het wordt tijd om nieuwe herinneringen te maken. Jezelf blijven. “Wie ben ik en wat wil ik” blijft het motto. Maar er is weer een plekje in mijn hartje voor iemand. Hopelijk voor lange tijd. Hele lange tijd, maar mocht dat niet zo zijn. Ook dan ben ik dankbaar dat ik dit mag meemaken. Want het leven is zoveel mooier als je lacht.

Namasté

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 6 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *