Oneindige zoektocht?


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

IMG_1242Tijdens een Me-moment. Met David Lurey op de achtergrond. Lopen al mijn gedachten door elkaar. Intens gelukkig samen vs. afstand. Nergens is meer echt thuis. Alleen vs. nieuwe vriendschappen. Wel of niet mensen in je omgeving houden, die je pijn gedaan hebben? Zijn vrienden wel echte vrienden. Op wie kun je bouwen en vertrouwen en op wie niet? Wat moet ik met mezelf aan? Werken aan mezelf of laten rusten? Zoeken of wachten totdat iets aangeboden wordt? Rust of actief bezig zijn?

Alles gebeurt om een reden. Dingen gebeuren naar mijns inziens niet voor niets. Maar wat betekent het? Angstig op zoek naar antwoorden. Alles aangrijpen wat me aangereikt wordt. In de hoop inzicht te vinden. Dat wil niet zeggen dat ik niet gelukkig ben met de situatie. Maar ik wil vooruit, en snel als het ff kan. Gehaast en gejaagd. Wat maakt mijn lichaam me duidelijk? Stapje terug, niet jagen, het komt wel?

Op zoek naar de manier om het goed te doen. Voor iedereen… maar ik ben ik en jij bent jij.

Vol liefde vergeef ik mezelf

Neem me niet kwalijk, dat ik je jaag. Vergeef het me dat ik niet van je hou, zoals je verdient. Anderen vinden je mooi en liefdevol. Ik vind je verwarrend en lastig. Gewoon omdat ik je niet begrijp. Spreek mijn taal en neem het voor lief, dat ik ook moet leren. Leren van mijn eigen fouten, mijn eigen ervaringen. En neem de tijd, om me te leren van je te houden. Ik hou van jou mijn eigen ik, ik hou van jou. Althans, dat probeer ik.

Namaste, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *