Geluk begint bij jezelf


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1201da847ea60cc8acfc7e3d7766ec21Al zeker 5 concepten verder, maar naar mijn mening allemaal niet postbaar. Ik wil me niet kwetsbaar opstellen. Ik wil sterk zijn. Terwijl op de achtergrond David Lumey een mantra zingt, komen de herinneringen van een super mooi yogaweekend op Terschelling langs. Meteen gevolgd door een hele rits herinneringen aan “het busje”. Ik mis het allemaal zo… En voor ik het weet rollen de tranen weer over mijn wangen.

Ik kan de situatie niet veranderen. Ze is zoals ze is en daar zal ik het beste van moeten maken. Ik wil niet iemand zijn die wegloopt van wat haar gelukkig maakte, al moet ik mezelf daarvoor op de kop zetten. Ik weet hoe het is om ontzettend gelukkig te zijn geweest en streef daar weer naar. En dat begint bij mezelf. Vandaag gestart met een cursus zelfvertrouwen. Al is zelfvertrouwen misschien niet het juiste woord. Het is vooral het terugvinden van mijn positiviteit, het ontdekken van wie ik ben en van daaruit mijn onzekerheid elimineren.

Ik koos de affirmatie: Ik hou onvoorwaardelijk van mezelf.

Daarmee vergeef ik mezelf alle fouten die gemaakt heb ik het verleden. Sorry voor degene die ik gekwetst heb. Dat was niet mijn bedoeling. Ik beloof mezelf dat ik van mezelf houd, met al mijn kwaliteiten en kwetsbaarheden. Ik ben lief voor mezelf, soms ook een beetje streng. Alles om weer de liefde te voelen die ik nu zo mis. En die liefde ligt vooral in mezelf. Al ga ik niet ontkennen dat een ander ze heus wel mag aanvullen in de toekomst. Zolang het maar niet mijn basis is. Wie met me mee wil groeien is welkom, de deur staat altijd open…

Namaste, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io Made with Flare More Info’> 0 Flares ×

1 Comment on Geluk begint bij jezelf


  1. beautyurbana

    12 december, 2015 at 17:32 (3 maanden ago)

    Geweldig artikel!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *