Verloofd


IMG_1527Nog geen maand later staat de wereld weer op zijn kop. Op het moment dat ik voor mezelf kies, bepaald het universum weer iets anders. Het geeft me waar ik heel hard in geloofde, maar verplicht heb moeten loslaten. Het geeft me mijn grote liefde terug, Doodsbang wat me dit gaat brengen, ga ik graag de uitdaging weer aan. Maar nu anders, gegroeid.

Ik kan voor mezelf zorgen en vind het heerlijk om eigen tijd te hebben. Ik weet waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Vorige maand beloofde ik aan mezelf me nooit meer zo te laten kwetsen door een man, maar hoe moet je een relatie aangaan zonder je kwetsbaar op te stellen? Dus stapje voor stapje laat ik hem weer toe in mijn leven. Ik moet hem wel vertrouwen en ik wil dat ook graag. Op zijn knieën vraagt hij me of ik zijn vrouw wil worden. “Ik meen het, ik vraag het maar 1 keer in mijn leven en ik vraag het maar aan 1 vrouw”. Ik moest loslaten wat de rest van de wereld erover dacht, voordat ik ja kon zeggen. Maar man, wat is het een dikke ja en elke dag wordt die sterker.

Nu hard aan de slag met mijn “gekwetste kind” in mij en de sterke vrouw die ik ben. En ondanks dat het zeker niet makkelijk is, zou ik niet willen ruilen met iemand. Ik geloof in deze liefde en in het feit dat ik zo mag groeien.

Ik draag heel graag jouw ring, die mijn ring voor onvoorwaardelijke liefde voor mezelf vervangt. Niet dat ik niet meer van mezelf hou, integendeel. Misschien nog wel meer. Maar deze hoort daar.

JA IK WIL………. oud met je worden, nog heel veel mooie dagen samen beleven, herinneringen maken en voor je door het vuur gaan,

Namasté, Mirte


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *