Hallo Mirte


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io 0 Flares ×

Schermafbeelding 2016-07-09 om 21.47.31Hallo Mirte, aangenaam kennis met je te maken. Wat ben je mooi. Wat kun je twijfelen aan jezelf en wat kun jij opgaan in emoties. Je bent een open boek, een prachtmeid. Mooi van binnen en van buiten. Wat kun je stralen, wat kun je gelukkig zijn. Maar meid, je hebt ook je diepste dalen bezocht. Je grootste angsten doorgemaakt en kijk eens, je bent er nog. Ook al waren de dagen nog zo zwart, kwam je geen enkele dag door zonder te huilen, toch waren er altijd mensen om je heen die je liefhadden. Hoeveel verdriet het ook kost, soms is houden van loslaten. En als je loslaat, komen er nieuwe kansen. Kansen die je kunt afweren, omdat je bang bent. Of kansen die je heel voorzichtig kunt leren omarmen.

Stapje voor stapje. Steeds een stapje korter bij. Dan weer drie stappen terug als het even te eng wordt. De moed van een tijger was nodig, om me over te halen. Ik heb weer voorzichtig de liefde mogen ervaren. Ik kan eindelijk weer mezelf zijn. Met al mijn mooie kanten, maar ook met al mijn “perfecte imperfecties”. Ik voel me mooi, ik voel me goed, ik voel me gewaardeerd en ik voel dat ik belangrijk voor iemand ben. Alle liefde die ik geef krijg ik in veelvoud terug. Ik mag genieten, na een zware strijd. Ik mag vrij zijn, in alle opzichten. Ik mag genieten van mijn eigen leven en daarnaast een hele mooie waardevolle aanvulling hebben. Het gaat allemaal zo makkelijk, bijna onmogelijk makkelijk. En wat geeft dat een rust.

Ik ben op mijn plaats. Op de plaats waar ik nu wil zijn. Dat betekent niet dat ik niet nog elke dag aan mijn verleden denk. Aan alle mooie herinneringen, aan alle mooie momenten. En dat ik deze soms heel erg mis. Altijd in mijn hart, altijd in mijn gedachten… De tijd waarop we deze samen kunnen delen komt wel weer.

Lieve Kia, bedankt dat ik mezelf mag zijn. Dat je mijn beste maatje bent. Dat ik alles met je kan delen, echt werkelijk alles. Dat je me vrij laat en dat je me vertrouwt. Dat je me mooi vindt, dat je me op handen draagt. Dat je me zelf laat ontdekken en leven. Dat je er altijd voor me bent. Bedankt voor al je liefde en je aanwezigheid in alle mooie, maar ook moeilijke momenten. I love you.

Namaste, Mirte

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *