Trillen maar…


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io 0 Flares ×

Trillingsfrequenties, kiezen voor jezelf, wat de ander aan gaat, gaat eigenlijk jou aan. Wat je ‘haat’ in een ander, zegt iets over jou. Eigenlijk zegt iedereen hetzelfde. Het is maar wat bij je past. Ik heb boeken verslonden en cursussen gevolgd, ah dat is stap 3 in deze methode en dat is level 4 in die methode. Conclusie is dat eigenlijk iedereen dezelfde cyclus doorloopt, alleen met zijn eigen issue.

Het feit is dat jouw trillingsfrequentie de andere aantrekt. Tot zover kan ik volgen. En tot zover ben ik het eens, met de mensen die hele boekenkasten vol schrijven. Toeval bestaat niet. Mijn omaatje was zo gek nog niet met haar uitspraak “alles heeft een reden”. En zoals mijn moeder roept: ” ieder mens krijgt kracht naar kruis”. Al is het soms verdomd slecht te vatten, maar het zal wel ergens goed voor zijn.

Mensen komen in je leven en verdwijnen weer. Ik troost me maar met de gedachte dat het ze goed heeft gedaan mij te ontmoeten. Ik was een les, zij waren een les voor mij. Ik ben een onderdeel van de cyclus en al hoop je bij sommige mensen dat je er altijd deel van mag uitmaken, soms is het beter dat je dat niet doet. Ik maak en diepe buiging en ik bedank ze. Ik kijk op naar de uitspraak op de muur in mijn woonkamer……

“…….. I honor the light, love, truth, beauty en peace within you, because it’s also in me. In sharing this things we are united,…, we are one.”

We zijn nog steeds samen, altijd en overal. Door jou ben ik wie ik ben. We hebben gezamenlijke herinneringen. Jij bent een onderdeel van mij. En daar ben ik trots op.

Namasté, Mirte

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email — Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *